STN EN 1: 2001 (06 1311), Kachle na kvapalné palivá s odparovacími horákmi a odťahovým hrdlom. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1: 1998