STN EN 1: 2001 (06 1311), Kachle na kvapalné palivá s odparovacími horákmi a odťahovým hrdlom. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1: 1998
Táto norma nahrádza STN EN 1 z februára 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy