STN EN 1596/A1: 2004 (06 1456), Požiadavky na spotrebiče na skvapalnené uhľovodíkové plyny. Mobilné a prenosné ohrievače vzduchu nebytových priestorov s nútenou konvekciou s priamym ohrevom. Zmena A1. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 1596: 2000 je slovenskou verziou EN 1596: 1998/A1: 2004