STN EN 461/A1: 2004 (06 1458), Požiadavky na spotrebiče na skvapalnené uhľovodíkové plyny. Ohrievače vzduchu bez odvodu spalín s tepelným príkonom najviac 10 kW. Zmena A1. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 461: 2001 je slovenskou verziou EN 461: 1999/A1: 2004