STN EN 461/A1: 2004 (06 1458), Požiadavky na spotrebiče na skvapalnené uhľovodíkové plyny. Ohrievače vzduchu bez odvodu spalín s tepelným príkonom najviac 10 kW. Zmena A1. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 461: 2001 je slovenskou verziou EN 461: 1999/A1: 2004
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 461/A1 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy