STN EN 509: 2001 (06 1461), Dekoračné kozuby na plynné palivá na tepelné pohodlie. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Svoboda, Drahoslav; Petrášová, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 509: 1999 v českej verzii