STN EN 509: 2001 (06 1461), Dekoračné kozuby na plynné palivá na tepelné pohodlie. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Svoboda, Drahoslav; Petrášová, Ivana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 26 Spotřeba na plynná, kapalná a pevná paliva (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 509: 1999 v českej verzii
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár, Drahoslav Svoboda, Ivana Petrášová. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo, TNK 26 Spotřeba na plynná, kapalná a pevná paliva
Keywords: normy