STN EN 509/A1: 2004 (06 1461), Dekoračné kozuby na plynné palivá na tepelné pohodlie. Zmena A1. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 509: 2001 je slovenskou verziou EN 509: 1999/A1: 2003