STN EN 509/A1: 2004 (06 1461), Dekoračné kozuby na plynné palivá na tepelné pohodlie. Zmena A1. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 509: 2001 je slovenskou verziou EN 509: 1999/A1: 2003
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy