STN EN 12309-1: 2002 (06 1520), Absorpčné a adsorpčné klimatizačné zariadenia a/alebo zariadenia s tepelným čerpadlom na plynné palivá s menovitým príkonom vypočítaným z výhrevnosti maximálne 70 kW Časť 1 Bezpečnosť - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12309-1: 1999
Spracovteľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy