STN EN 12309-2: 2001 (06 1520), Absorpčné a adsorpčné klimatizačné zariadenia a/alebo zariadenia s tepelným čerpadlom so vstavanými zdrojmi tepla na plynné palivo, s menovitým príkonom do 70 kW Časť 2 Racionálne využitie energie - Madár, Ján; Škamla, Ján; Svoboda, Drahoslav; Petrašová, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12309-2: 2000 v českom jazyku