STN EN 1643: 2002 (06 1802), Skúšobné systémy na automatické uzatváracie ventily pre plynové horáky a plynové spotrebiče. - Ponca, Viliam; Madár, Ján; Petrašová, Ivana; Remeš, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1643: 2000 v českom jazyku