STN EN 1643: 2002 (06 1802), Skúšobné systémy na automatické uzatváracie ventily pre plynové horáky a plynové spotrebiče. - Ponca, Viliam; Madár, Ján; Petrašová, Ivana; Remeš, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1643: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1643 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viliam Ponca, Ján Madár, Ivana Petrašová, Petr Remeš. Technická normalizační komise: TNK 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva
Keywords: normy