STN EN 12067-2: 2004 (06 1809), Pomerové regulátory zmesi plynné palivo/vzduch pre horáky a spotrebiče na plynné palivá Časť 2 Elektronické typy - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12067-2: 2004
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12067-2 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy