STN EN 1266: 2003 (06 1908), Samostatné konvekčné ohrievače na plynné palivá vybavené ventlátorom na prívod spaľovacieho vzduchu a/alebo odvod spalín. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1266: 2002