STN EN 1266/A1: 2006 (06 1908), Samostatné konvekčné ohrievače na plynné palivá vybavené ventilátorom na prívod spaľovacieho vzduchu a/alebo odvod spalín. Zmena A1. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 1266: 2003 je slovenskou verziou EN 1266: 2002/A1: 2005