STN EN 613/A1: 2004 (06 1909), Samostatné konvekčné ohrievače na plynné palivá. Zmena A1. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 613: 2002 je slovenskou verziou EN 613: 2000/A1: 2003