STN EN 613/A1: 2004 (06 1909), Samostatné konvekčné ohrievače na plynné palivá. Zmena A1. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 613: 2002 je slovenskou verziou EN 613: 2000/A1: 2003
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy