STN EN 13278: 2003 (06 1922), Samostatné konvekčné ohrievače priestoru na plynné palivá so spaľovacou komorou otvorenou spredu. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13278: 2003