STN EN 746-8: 2002 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 8 Osobitné bezpečnostné požiadavky na kaliace zariadenia - Ponca, Viliam; Drang, Jozef; Obroučka, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 746-8: 2000 v českom jazyku