STN EN 303-1: 2000 (07 0251), Vykurovacie kotly Časť 1 Vykurovacie kotly s tlakovými horákmi. Názvoslovie, všeobecné požiadavky, skúšanie a označovanie - Pastor, Ľudomil; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 303-1: 1999
Spracovateľ: Ľudomil Pastor, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Norma je nahradená normou STN EN 303-1 zo septembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy