STN EN 303-1/A1: 2004 (07 0251), Vykurovacie kotly Časť 1 Vykurovacie kotly s tlakovými horákmi. Názvoslovie, všeobecné požiadavky, skúšanie a označovanie. Zmena A1 - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 303-1: 2000 je slovenskou verziou EN 303-1: 1999/A1: 2003
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy