STN EN 303-2: 2000 (07 0251), Vykurovacie kotly Časť 2 Vykurovacie kotly vybavené tlakovými horákmi. Osobitné požiadavky na kotly vybavené rozprašovacími horákmi na olejové palivá - Rypák, Rudolf; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 303-2: 1998