STN EN 303-2: 2000 (07 0251), Vykurovacie kotly Časť 2 Vykurovacie kotly vybavené tlakovými horákmi. Osobitné požiadavky na kotly vybavené rozprašovacími horákmi na olejové palivá - Rypák, Rudolf; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 303-2: 1998
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Norma je nahradená normou STN EN 303-2 zo septembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy