STN EN 303-2/A1: 2004 (07 0251), Vykurovacie kotly Časť 2 Vykurovacie kotly vybavené tlakovými horákmi. Osobitné požiadavky na kotly vybavené rozprašovacími horákmi na olejové palivá. Zmena A1 - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 303-2: 2000 je slovenskou verziou EN 303-2: 1998/A1: 2003