STN EN 303-4: 2002 (07 0251), Vykurovacie kotly Časť 4 Vykurovacie kotly vybavené horákmi s ventilátorom. Požiadavky na kotly vybavené horákmi s ventilátorom na olejové palivá s tepelným výkonom najviac 70 kW a s maximálnym prevádzkovým tlakom 3 bar. Terminológia, osobitné požiadavky, skúšanie a označovanie - Rypák, Rudolf; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 303-4: 1999
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy