STN EN 656: 2002 (07 0705), Kotly na plynné palivá na ústredné vykurovanie. Kotly zhotovenia B s menovitým tepelným príkonom väčším ako 70 kW a najviac 300 kW. - Rypák, Rudolf; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 656: 1999