STN EN 656: 2002 (07 0705), Kotly na plynné palivá na ústredné vykurovanie. Kotly zhotovenia B s menovitým tepelným príkonom väčším ako 70 kW a najviac 300 kW. - Rypák, Rudolf; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 656: 1999
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy