STN EN ISO 4064-1: 2015 (25 7728), Vodomery na meranie studenej pitnej vody a teplej vody Časť 1 Metrologické a technické požiadavky (ISO 4064-1: 2014) - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4064-1: 2014