STN EN ISO 4064-1: 2015 (25 7728), Vodomery na meranie studenej pitnej vody a teplej vody Časť 1 Metrologické a technické požiadavky (ISO 4064-1: 2014) - Rypák, Rudolf; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4064-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 4064-1 z decembra 2014, ktorá spolu s STN EN ISO 4064-4 od 1. 12. 2014 nahradila STN EN 14154-1 + A2 z júla 2013 v celom rozsahu. STN EN 14154-1 + A2 z júla 2013 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 6. 2017
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Keywords: normy