STN EN 13001-3-2: 2015 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-2 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti oceľových lán v lanovodoch - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-3-2: 2014