STN EN 13001-3-2: 2015 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-2 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti oceľových lán v lanovodoch - Rusňák, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-3-2: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13001-3-2 z februára 2015, ktorá nahradila STN P CEN/TS 13001-3-2 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy