STN EN ISO 4210-5: 2015 (30 9042), Bicykle. Bezpečnostné požiadavky na bicykle Časť 5 Metódy skúšania riadenia (ISO 4210-5: 2014, opravená verzia z 1. 2. 2015) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4210-5: 2014