STN EN ISO 4210-7: 2015 (30 9042), Bicykle. Bezpečnostné požiadavky na bicykle Časť 7 Metódy skúšania kolies a ráfikov (ISO 4210-7: 2014) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4210-7: 2014