STN EN ISO 4210-7: 2015 (30 9042), Bicykle. Bezpečnostné požiadavky na bicykle Časť 7 Metódy skúšania kolies a ráfikov (ISO 4210-7: 2014) - Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4210-7: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 4210-7 z novembra 2014, ktorá spolu s STN EN ISO 4210-1, STN EN ISO 4210-2, STN EN ISO 4210-3, STN EN ISO 4210-4, STN EN ISO 4210-5, STN EN ISO 4210-6, STN EN ISO 4210-8 a STN EN ISO 4210-9 od 1. 11. 2014 nahradila STN ISO 4210 z apríla 2001, STN EN 14764, STN EN 14766 a STN EN 14781 z júla 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy