STN EN ISO 4210-8: 2015 (30 9042), Bicykle. Bezpečnostné požiadavky na bicykle Časť 8 Metódy skúšania pedálov a hnacej sústavy (ISO 4210-8: 2014, opravená verzia z 1. 11. 2014) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4210-8: 2014