STN EN ISO 4210-9: 2015 (30 9042), Bicykle. Bezpečnostné požiadavky na bicykle Časť 9 Metódy skúšania sediel a stĺpikov sediel (ISO 4210-9: 2014) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4210-9: 2014