STN EN ISO 17225-1: 2015 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 17225-1: 2014) - Strigáč, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17225-1: 2014