STN EN ISO 17225-1: 2015 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 17225-1: 2014) - Strigáč, Július; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17225-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 17225-1 z novembra 2014, ktorá od 1. 11. 2014 nahradila STN EN 14961-1 zo septembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy