STN EN 13165 + A1: 2015 (72 7204), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Prefabrikované výrobky z tuhej polyuretánovej peny (PU). Špecifikácia. - Pauliková, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13165: 2012 + A1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13165 + A1 z augusta 2015, ktorá od 1. 8. 2015 nahradila STN EN 13165 z júna 2013 v celom rozsahu. STN EN 13165 z júna 2013 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 11. 2016
Spracovateľ: Anna Pauliková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN 13165 + A2 z januára 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 3. 2018
Keywords: normy