STN EN 16069 + A1: 2015 (72 7223), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Prefabrikované výrobky z polyetylénovej peny (PEF). Špecifikácia. - Paulíková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16069: 2012 + A1: 2015