STN EN 16069 + A1: 2015 (72 7223), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Prefabrikované výrobky z polyetylénovej peny (PEF). Špecifikácia. - Paulíková, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16069: 2012 + A1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16069 + A1 z augusta 2015, ktorá od 1. 8. 2015 nahradila STN EN 16069 z júna 2013 v celom rozsahu. STN EN 16069 z júna 2013 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 11. 2016
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy