STN EN 13964: 2015 (74 4540), Zavesené podhľady. Požiadavky a skúšobné metódy. - Hermanská, Beáta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13964: 2014