STN EN 13964: 2015 (74 4540), Zavesené podhľady. Požiadavky a skúšobné metódy. - Hermanská, Beáta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13964: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13964 z novembra 2014 v celom rozsahu, ktorá od 1. 11. 2014 nahradila STN EN 13964 z decembra 2004
Spracovateľ: Beáta Hermanská.
Keywords: normy