STN EN 15987: 2015 (79 0010), Usne. Terminológia. Základné definície pre obchod s usňami. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15987: 2015