STN EN 15987: 2015 (79 0010), Usne. Terminológia. Základné definície pre obchod s usňami. - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15987: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15987 zo septembra 2015, ktorá od 1. 9. 2015 nahradila STN EN 15987 z decembra 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy