STN EN 13249 + A1: 2015 (80 6104), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované pri stavbe pozemných komunikácií a iných dopravných plôch (okrem železníc a vystužovania asfaltových povrchov vozoviek). - Tóth, Viktor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13249: 2014 + A1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13249 + A1 z júla 2015, ktorá od 1. 7. 2015 nahradila STN EN 13249 z augusta 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viktor Tóth. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy