STN EN 13254 + A1: 2015 (80 6109), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované pri stavbe nádrží a hrádzí. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13254: 2014 + A1: 2015