STN EN 13255 + A1: 2015 (80 6110), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované pri stavbe kanálov. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13255: 2014 + A1: 2015