STN EN 13257 + A1: 2015 (80 6113), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované pri likvidácii tuhých odpadov. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13257: 2014 + A1: 2015